Ditt varumärke byggs vare sig du vill eller inte

När du skickar ut ett nyhetsbrev så avslöjar du mer om dig själv än du kanske räknar med. Folk baserar sina åsikter om dig beroende på hur du skriver. Tänk därför på att du även behöver vara underhållande och inte bara lära kunder saker om dina produkter och tjänster. Var dig själv. Det är enklast. Folk vill hellre köpa av en person än av ett företag.

Skicka ut ditt nyhetsbrev regelbundet
Det är viktigt att du skickar ut ditt nyhetsbrev regelbundet. En av våra vänner gjorde misstaget att inte skicka ett enda nyhetsbrev på över sex månader en gång. Vad tror du hände? Över hälften av alla prenumeranter öppnade inte nyhetsbrevet och det är inte så bra. Hur ofta ska du skicka då? Minimum för de flesta företag är en gång i månaden. Men om du är smart låter du dina läsare och din försäljning avgöra genom att testa. Börja med en gång varannan vecka och sedan en gång i veckan. Om inte för många säger upp prenumerationen så prova ännu oftare. Och håll koll på försäljningen. Den kommer antagligen att öka ju oftare du kommunicerar med dina läsare.

Share