Så får du kunderna kära i ditt nyhetsbrev

Har du varit kär någon gång? Så där upp över öronen förälskad? Då kommer du också ihåg att det var svårt att sluta tänka på personen som du ville bli ihop med. Och det är åt det hållet som du vill att dina kunder ska tänka om dig. Nej, inte att de är förälskade i dig men att du och ditt företag finns i deras sinnen när de funderar på sina problem som du kan lösa, eller när de ska köpa något som du kan tillhandahålla.

Välj rätt ton
Om du är ansvarig för nyhetsbrevet för ett mellanstort eller stort företag så ska tonen naturligtvis vara likadan i alla marknadsföringskanaler så bli inte överdrivet personlig i nyhetsbrevet om företaget inte är det i all annan marknadsföring. Om ditt företag enbart använder nyhetsbrevet för att ge erbjudanden så behöver du inte vara särskilt personlig. Kunden har anmält sig för att de vill ha erbjudanden och inget annat.

Share