Skäms inte för att sälja

Dina läsare vet att du driver ett företag och att du måste tjäna pengar. Det är inget konstigt så var inte rädd för att sälja. Men gör det på ett schysst sätt. Vissa gånger kanske du inte säljer utan bara ger bra tips. En annan kanske du enbart har ett bra erbjudande (tidsbegränsat förstås). Eller så kan du både ge bra tips och sälja samtidigt.

Hur du väljer att göra beror även på hur ofta du skickar ut nyhetsbrevet (det kan du läsa om längre ner i artikeln). Om du använder nyhetsbrevet enbart till att ge bra erbjudanden, så berätta det innan du får personen att anmäla sig till nyhetsbrevet. Många blir riktigt sura om du lovar att de ska få bra tips och information och sedan enbart försöker kränga dina produkter och tjänster. Men, kom alltid ihåg: Syftet med ditt nyhetsbrev är att tjäna pengar.

Share